Stop met piekeren. Blijf niet zitten met spanningsklachten: herwin je energie en mentale vitaliteit.

We moeten met minder mensen steeds meer werk verzetten. Een overvolle postbak, voortdurend bereikbaar zijn, veranderingen, nieuwe technologie, gebrek aan steun, zware verantwoordelijkheden, veeleisende klanten of leidinggevenden, conflicten op het werk, verantwoordelijkheden thuis, presentaties, …er zijn veel stressbronnen in ons leven.

Stress ontstaat als er meer van je gevraagd wordt dan je denkt te kunnen waarmaken. Coaching helpt je beter omgaan met stress, herstellen van stressklachten of burn-out, op een gezonde manier re-integreren en duurzaam stressbestendiger worden.

Voor wie ?

 

Wees niet te hard voor jezelf. Je verdient het om gehoord te worden. Maar luister dan in eerste instantie naar jezelf !

Iedereen heeft wel eens stress en daar is op zich niets slecht aan.

Het probleem begint echter wanneer die stress blijft aanhouden, een constante wordt.

Je voelt het in je lichaam, in je gemoed, in je manier van doen. Het begint je leven te beheersen en dan is het tijd voor actie !

Benieuwd naar mijn plan van aanpak ?

 

Er wordt per sessie 1 uur voorzien waarin jouw uitdaging en doelstelling centraal staan.

We beginnen met een gesprek waarin we elkaar leren kennen. In alle openheid en vertrouwen. Jij praat, ik luister. Ik trigger je en stel vragen. Soms lastige vragen, die je tot nadenken stemmen. Dat is de bedoeling. Soms heeft een mens dat extra duwtje nodig, of die welbepaalde vraag. Je zal merken dat de juiste vragen ook veelal de juiste inzichten geven. Met die inzichten, daar gaan we dan mee aan de slag !

Mijn motto : “toeval bestaat niet” !

Als coach laat ik me inspireren door NLP (neuro linguïstisch programmeren) waar ik voor mezelf antwoorden vond. Aan de hand van jouw waarden en overtuigingen gaan we aan de slag en halen elke uitdaging onderuit. Ik leer je te focussen op het positieve en laat je hierdoor volledig in je kracht staan.

Voorkomen blijft nog steeds beter dan genezen.
Ook dat kan je leren!

Start vandaag nog !