Mijn kernwaarden :

positiviteit, humor, pragmatisme, passie en diepgang.

Sta je momenteel op een cruciaal punt in je carrière? Verlang je naar meer verantwoordelijkheid, of juist naar een betere work-life balans? Ervaar je obstakels waar je geen raad mee weet? Of zie je een aantrekkelijke kans, maar twijfel je of je er klaar voor bent?

Ik sta klaar om je te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes. Ontdek die energiegevers en energievreters, identificeer je sterke punten en leer hoe je ze optimaal kunt benutten. Bepaal wat werkelijk van belang voor je is.

Mijn ware passie (en sterkte) ligt in begeleiding om veerkracht op te bouwen, stress te beheren en volledig in je kracht te staan en de regie over jouw leven te behouden of te herwinnen.

Met aanzienlijke ervaring in het bedrijfsleven als manager, executive en ondernemer heb ik zelf herhaaldelijk voor cruciale beslismomenten gestaan en veel geleerd van de keuzes die ik toen heb gemaakt. Deze waardevolle ervaring wil ik graag met je delen, met als doel om jouw (professionele) leven optimaal te laten verlopen. Uiteindelijk streven we allemaal naar succes, geluk en een gezonde balans in ons leven, toch ?

Als trainer geef ik het beste van mezelf in management trainingen, op maat gemaakt en heel interactief.

Tijdens seminaries en workshops zet ik mij volledig in om jou (en je team) te begeleiden naar het gewenste resultaat. Dit alles op een efficiënte, doch plezierige manier.

In mijn vrije tijd geniet ik van quality time met vrienden en familie, waarbij lekker eten en een alcoholvrij (!) drankje niet ontbreken. Als mountainbiker zorg ik ervoor dat ik mijn lichaam in beweging houd, dan blijft die weegschaal ook tevreden.